Siemens GIGASET A120 BLACK

Siemens GIGASET A120 BLACK

Κατασκευαστής: Siemens
Κωδικός Προϊόντος: GIGASET A120
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Τιμή: 19,15€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,45€
Περιγραφή
 • Το τηλέφωνο που δίνει λύση στην ανάγκη σας για επικοινωνία – απλό και όμορφο:

  Για ένα τηλέφωνο που προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και ποιότητα ενός προϊόντος Γερμανικής κατασκευής, ανακαλύψτε το Gigaset A120. Η τηλεφωνική επικοινωνία γίνεται περισσότερο άνετη, χάρη σε αυτό το φιλικό στη χρήση τηλέφωνο. Η ανάγνωση της οθόνης γραφικών είναι άνετη, καθώς φωτίζεται. Το ασύρματο ακουστικό είναι δηλωμένο στο σταθμό βάσης από το εργοστάσιο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο αμέσως μόλις το βγάλετε από το κουτί συσκευασίας. Η Λειτουργία ECO+ που ενσωματώνει η συσκευή, εξασφαλίζει μηδενική ακτινοβολία1 και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

  Ευκολία στη χρήση:

  Εάν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο τηλέφωνο που παρέχει όλες τις βασικές λειτουργίες, τότε το Gigaset Α120 αποτελεί την επιλογής σας. Προσφέρει κορυφαία σχέση ποιότητας- τιμής, περιλαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα σε ένα μικρό και συμπαγές πακέτο. Οι συνομιλίες σας μπορούν να διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς ο χρόνος ομιλίας φτάνει τις 18 ώρες, ενώ η συχνές φορτίσεις δεν είναι απαραίτητες, καθώς ο χρόνος αναμονής φτάνει έως τις 200 ώρες.

  Εύχρηστη αποθήκευση κλήσεων:

  Το Gigaset A120 αποθηκεύει τα δεδομένα των κλήσεων και κάνει τη χρήση του ευκολότερη. Στη λίστα κλήσεων αποθηκεύονται 25 καταχωρήσεις επιτρέποντας σας να δείτε τις αναπάντητες και εισερχόμενες κλήσεις. Σε μία ξεχωριστή λίστα κλήσεων αποθηκεύονται οι 10 αριθμοί που έχετε επιλέξει για ταχεία κλήση . Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης έως 50 επαφών τηλεφωνικού καταλόγου, κρατώντας σάς σε επαφή με τους φίλους και συγγενείς.

  Πρακτικές πληροφορίες:

  Με το Gigaset A120, έχετε άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε, όπως ημέρα και ώρα κλήσεων ή ξυπνητήρι για αφύπνιση ή υπενθύμιση ενός γεγονότος. Επίσης χάρη στην αναγνώριση κλήσεων2 πάντοτε γνωρίζετε τον αριθμό που σας έχει καλέσει

  ECO DECT: Εξοικονόμηση ρεύματος και μηδενική ακτινοβολίαECO DECT:

  Το τροφοδοτικό εξοικονόμησης ενέργειας του Gigaset Α120, καταναλώνει λιγότερο ρεύμα3, έτσι με τη χρήση του βοηθάτε το περιβάλλον αλλά και την τσέπη σας. Όπως όλα τα ασύρματα τηλέφωνα της Gigaset, η ακτινοβολία του σήματος μεταβάλλεται αυτόματα ανάλογα με την απόσταση του ασύρματου ακουστικού με την βάση. Επιπλέον ενεργοποιώντας την Λειτουργία ECO+, η ακτινοβολία μηδενίζεται4 όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής.

  • Gigaset A120: το αξιόπιστο ασύρματο τηλέφωνο με τα χρήσιμα τεχνικά χαρακτηριστικά, τους μεγάλους χρόνους ομιλίας, αναμονής και μηδενική ακτινοβολία σε κατάσταση αναμονής.

  1: H εκπομπή σήματος DECT απενεργοποιείται όταν το ακουστικό είναι σε κατάσταση αναμονής – εφόσον όλα τα δηλωμένα στο σταθμό βάσης ασύρματα ακουστικά υποστηρίζουν τη Λειτουργία ECO+.

  2: Εξαρτάται από την χώρα, τον πάροχο και το δίκτυο

  3: Σε σύγκριση με τα συμβατά μας ασύρματα τηλέφωνα

  4: Η εκπομπή σήματος DECT απενεργοποιείται για όλα τα ασύρματα ακουστικά που είναι δηλωμένα στο σταθμό βάσης- εφόσον υποστηρίζουν όλα τη Λειτουργία ECO+.

   

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ
  • ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ
  • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ & ΜΕΝΟΥ
  • ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ 4 ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ
  • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 50 ΟΝΟΜΑΤΩΝ
  • ΕΠΑΝΑΚΛΗΣΗ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
  • ΛΙΣΤΑ 25 ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΗΜΕΡΑΣ & ΩΡΑΣ
  • ECO DECT+ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ