Πληροφορίες Αποστολής-Παράδοσης

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Παραλαβή από την έδρα μας. Μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν που έχετε αγοράσει από το site μας στο κατάστημα μας που βρίσκεται: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΜΑΝΙΑΚΟΙ, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με courier ή μεταφορική εταιρία ανάλογα το βάρος και των όγκο των εμπορευμάτων.
Όλες οι λευκές συσκευές (εξαιρουμένων των φούρνων μικροκυμάτων) αποστέλλονται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρία.

Ελάχιστα μεταφορικά 10€.

Αναλόγως το βάρος, τον όγκο και τον τόπο αποστολής των προϊόντων, ενδέχεται να υπάρξουν επιπρόσθετες χρεώσεις. Η αποστολή θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης και κοινής αποδοχής με τον πελάτη.

Η παραγγελία αυτών των προϊόντων πραγματοποιείται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική χρέωση.
Η δυνατότητα αντικαταβολής είναι δυνατή μόνο για τις πόλεις και νομούς Καστοριάς, Φλώρινας, Κοζάνης και Γρεβενών.

Η μεταφορά των παραπάνω προϊόντων γίνεται με την αποστολή τους στην είσοδο της διεύθυνσης του παραλήπτη. Καθίσταται δυνατή η μεταφορά των προϊόντων σε όροφο με την αντίστοιχη χρέωση.

Όλα τα προϊόντα με εξαίρεση τα παραπάνω, αποστέλλονται με ACS Courier. Η παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν τηλεφωνικά ή μέσω του website μας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Με αντικαταβολή μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  και να πληρώσετε την ημέρα της παράδοσης τους στον χώρο σας. Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας.

Ελάχιστα μεταφορικά 4,5€ (αναλόγως το βάρος και τον τόπο αποστολής).

Σε περιπτώσεις όπου η αποστολή καθίσταται δύσκολη λόγο απομακρυσμένων περιοχών θα υπάρξει συνεννόηση του προσωπικού μας με εσάς.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Το κατάστημα μας δέχεται πιστωτικές κάρτες για τις αγορές σας.

 

Για όποια άλλη πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected], +30 2467 023 950.